Aftermovies

Om nog langer te genieten!

Je hebt weken of maanden aan je event gewerkt, maar dan is het in een vingerknip voorbij. Gelukkig is dat buiten AIKON gerekend. We brengen de locatie, het eten, de vibe én de mensen met veel plezier in beeld. Het resultaat is een filmpje dat blijft nazinderen en ervoor zorgt dat je je capaciteit de volgende keer moet verdubbelen.

Wil je graag meer weten?

WILLEMEN PERFECT SYMPHONY
Het prachtige Elisabeth Center in Antwerpen, een gebouw dat Willemen nog zelf neergepoot heeft, was dit jaar de uitvalsbasis voor het evenement Perfect Symphony van de Willemen Groep. Honderden medewerkers kwamen luisteren naar wat de bouwgroep de voorbije jaren allemaal verwezenlijkte en klonken samen op de toekomst.
Play
CANON EXPLORER SERIES THE DUTCH EDITION
30 deelnemers, 1 wedstrijd. Dat was de eerste editie van de Canon Explorer Series in Amsterdam. Dertig fotografen ging de strijd aan om de Mokumse sfeer zo goed mogelijk in beeld te brengen. AIKON ging op zijn beurt de strijd aan om de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld te brengen. We wonnen.

Play
CANON ELLE AFTERMOVIE
Glitter and glamour met Elle en Canon
Elle
Play
SECURELINK CHECKUP
SecureLink organiseerde de tiende editie van Checkup, de hoogmis voor cybersecurity in België. Een dag vol IT, technologie en revolutionaire ideeën vroeg om een flitsende aftermovie. Mission accomplished.
Play
CANON ISE
Ook dit jaar kon Canon niet ontbreken op de ISE-beurs (Integrated Systems Europe) in Amsterdam. Het presenteerde er zijn nieuwste assortiment hoogwaardige projectoren en AIKON was van de partij voor de aftermovie.
Play
7events
Se7en events organiseerde een knaller van een personeelsfeest voor BNP Paribas in Tour & Taxis. In ware Tomorrowlandstijl werden de gasten ontvangen in de Brusselse eventhal, compleet met foodtrucks, grote schommelstoelen en top DJ’s.
Play
CANON INSTAMEET KNOKKE
Wat hebben AIKON en Canon gemeen? Juist, de liefde voor mooie beelden. Dat geldt ook voor influencers die Canon samenbracht op Monroe Beach in Knokke. Een namiddag vol instagramhelden en -heldinnen, een stralende zon en tussen de cocktails door, een aantal fantastische Canonproducten.
Play
CANON PHOTODAYS
Tijdens de Photo Days kunnen Canon-aficionado’s de nieuwste producten en diensten zelf uittesten. We konden er zelf onze handen bijna niet afhouden. Gelukkig hebben we bij AIKON een hoop karakter en maakten we een knaller van een aftermovie.
Play
Slider

AIKON PRODUCTIES

Aikon producties

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Pin It on Pinterest