Rebranding van AnA-Interieur is een feit

De volledige rebranding van AnA is een feit. U kent ze misschien niet, maar de kans dat ooit in één van hun ontwerpen hebt gegeten is groot. Tapasbar SAVA op de Grote Markt in Mechelen en de M-EATERY aan het station zijn van hun hand. We interviewden de bouwheren, fotografeerden vier grote projecten, stuurden talloze mails, deelden nog meer wijntjes en gooiden dat alles op een nieuwe website. We ontdekten ook dat architectuur een schone stiel is. Bij gebrek aan rekenkunde, houden wij het toch gewoon op architectuurfotografie. Anneke, nu is’t aan u, maar iets zegt ons dat dat geen probleem gaat vormen. All the best!

Go-Fit in 't nieuw

Go-Fit verhuist binnenkort naar het vernieuwde stadion van KV Mechelen. Bij die nieuwe locatie hoort ook een volledig nieuwe huisstijl die we momenteel nog helemaal aan het uitwerken zijn. We zijn d’r alvast énorm enthousiast over, maar veel meer dan dit kunnen we nog niet laten zien!

De Kapel staat er

De Kapel is een project van de familie Costima. Naast hun televisiewinkel op de Leuvensesteenweg, verbouwden ze een oude aftandse kapel tot een polyvalente ruimte waar zowel trouwfeesten, bedrijfsevenementen, doopsels en koffietafels kunnen doorgaan. Er werd ook een bureauruimte voorzien. Eentje die wij ondertussen bezetten. Het was dan ook logisch dat wij ons gingen bezighouden met de branding.

Wanted: jongerenvertegenwoordiger

De Vlaamse Jeugdraad is op zoek naar twee nieuwe VN-jongerenvertegenwoordigers. Kort gezegd: twee aspirant Ban Ki-Moons. Daar hoorde een flyer en een fijn event bij. De VJR is een geval apart omdat ze, als verbinding tussen jongeren en politiek, grafisch gezien voor beide groepen aantrekkelijk moet zijn. Laat dat nu nét de zone zijn waar wij ons ook goed voelen!

Proficiat Kris en Elise

Kris en Elise zijn een topkoppel! Naast hun volledige huwelijk, mochten we ook hun trouwuitnodigingen maken. We werkten daarvoor samen met illustratieheldin Anna Van Herreweghen. De uitnodigingen werden daarna supermooi gedrukt en van een goedgemikte diepdruk voorzien. Nog zo’n projecten graag!

Zjatte & Taloere gaat ervoor

Mieke Van Mechelen; die naam zegt jullie allicht niks, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Haar missie is nobel: iedereen achter het fornuis krijgen. Vanuit de Onze-Lieve-Vrouwenstraat in Mechelen biedt ze kookworkshops aan onder de naam Zjatte en Taloere. Werk aan uw cuissonstress of verras uw collega’s en vrienden met een fijne workshop.

Achter de schermen.

[wdi_feed id=”1″]
[logo-carousel id=klantenlijst]

Pin It on Pinterest