Interieurarchitect zkt. vormgever

M-EATERY

Loretteklooster

Tapasbar Sava

Beginnen bij ‘t begin

AnA, oftwel Anneke, Ariane en Carine, ken je van restaurant M-EATERY aan het station in Mechelen of Tapasbar SAVA op de Grote Markt. Long story short: AnA-interieur was de voorbije twee jaar geen vast gegeven. Ariane was én is partner bij Z-ED architecten en Anneke was druk bezig met het freelancen voor andere bureaus. Aan dat laatste is nu een eind gekomen. Anneke gaat all the way voor AnA, Ariane springt nog regelmatig binnen voor raad en daad en Carine komt er op regelmatigere basis bijzitten.

Voor ons was dit een waanzinnig fijn project! We konden er letterlijk alles instoppen wat we hadden. Video, webdesign, fotografie, … ‘t Zit er allemaal in! 

Logo

Het logo moest radicaal simpel en duidelijk zijn. D’r zijn van die moment in het leven waarop je geluk hebt en meteen je het juiste ontwerp vindt. Dat was hier het geval.

Projectfotografie

Als je van Mechelen bent, kun je niet anders dan AnA-interieur kennen. Ze deden het interieur van zowel de M-EATERY als van tapasbar SAVA. Omdat we er zelf vaste klanten zijn, was het extra fijn hier te mogen fotograferen.

Interviews met de bouwheren

Elke website van elke interieurarchitect laat mooie projecten zien. Daar gingen we toch van uit. Het is niet zozeer een kwestie van bewijzen dat AnA mooie projecten aflevert, maar ook dat ze aangenaam zijn om mee samen te werken. Het viel ons op dat ze met al hun voorgaande bouwheren een waanzinnige goede band hadden. Dé manier om dat te onderzoeken was interviews organiseren. Daarmee was de website meteen van de juiste content voorzien!

Filmpjes van de projecten

We maakten van zowel de M-EATERY als het rouwcentrum Van Bogaert ook een filmpje dat het interieur in actie laat zien.

Website!

Alle content moest natuurlijk samenkomen op een website die even esthetisch verantwoord was als de projecten van Anneke en co. Check gerust de website eens!

FEEST!

Tijd voor feest. 14 februari, dag op dag 3 jaar nadat ze de opdracht kregen om de M-EATERY te verbouwen, maakte AnA een herstart. Vanaf nu gaan ze volledig voor zichzelf werken. Succes!

[logo-carousel id=klantenlijst]

Pin It on Pinterest