Selecteer een pagina

AFTERMOVIES

Je hebt weken of maanden aan je event gewerkt, maar dan is het in een vingerknip voorbij. Gelukkig is dat buiten AIKON gerekend. We brengen de locatie, het eten, de vibe én de mensen met veel plezier in beeld. Het resultaat is een filmpje dat blijft nazinderen en ervoor zorgt dat je je capaciteit de volgende keer moet verdubbelen.

wil je meer weten ?

cases

40 jaar gamma

Willemen-groep

Canon

AHK debelux

voorbeelden

WILLEMEN PERFECT SYMPHONY

Het prachtige Elisabeth Center in Antwerpen, een gebouw dat Willemen nog zelf neergepoot heeft, was dit jaar de uitvalsbasis voor het evenement Perfect Symphony van de Willemen Groep. Honderden medewerkers kwamen luisteren naar wat de bouwgroep de voorbije jaren allemaal verwezenlijkte en klonken samen op de toekomst.

CANON EXPLORER SERIES 

30 deelnemers, 1 wedstrijd. Dat was de eerste editie van de Canon Explorer Series in Amsterdam. Dertig fotografen ging de strijd aan om de Mokumse sfeer zo goed mogelijk in beeld te brengen. AIKON ging op zijn beurt de strijd aan om de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld te brengen. We wonnen.

 

CANON ELLE

Glitter and glamour met Elle en Canon
Elle <3 Canon, dat hebben we met onze eigen ogen kunnen zien. Honderden uitgedoste lezeressen waanden zich even in Afrika en lieten zich enthousiast fotograferen op deze editie van de Love x ELLE party in Schaarbeek.

 

AHK DEBELUX

De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel. Het is een hele mond vol dus gelukkig korten ze dat af naar AHK Debelux. Dit jaar vierde ze hun 125-jarig bestaan en mochten wij het evenement in beeld brengen.

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten