Magische beelden voor een overtuigende reclamecampagne.

Comics Station

Uitdaging

Plezier. Emotie. Actie. En een vleugje magie. Dat hebben we proberen te vangen in de campagnefoto’s en reclamevideo voor indoor pretpark Comics Station. We stapten met camera, licht en geluid in de attracties en legden de reactie vast van de belangrijkste bezoekers: de kinderen.

Aanpak

Voor zo’n opdracht heb je uiteraard de juiste kids nodig. Stoere jongens en meisjes die zich volledig inleven in het verhaal en houden van een portie avontuur. We namen ook de casting voor onze rekening en kozen acteurs waar we een goede klik mee hadden. Zo’n klik vertaalt zich in beelden met een oprechte beleving.

Na de fotoshoot werden we al snel terug gecontacteerd door Comics Station met de vraag of we ook een video konden maken voor hun Vlaamse reclamecampagne. We bouwden een set op en maakten een film vol betovering, actie en avontuur, volledig op maat van kids!

Uitwerking

We kozen voor kleurrijke beelden waar de pret vanaf springt en een reclamefilmpje dat je meteen goesting geeft in een uitstap naar het pretpark. Het was een fantastische samenwerking met onze jonge acteurs en daar doen we het allemaal voor: magische momenten delen!

CREW

Regisseur
Jochen Fuchs
Producer
Arno Costima
DOP
Laurens Van Hove
1st AC
Gill Vloeberghs
BTS fotograaf
Johan Van der Hasselt
Gaffer
Bram Lens
Productie-assistent
Annelies Roosen
Make-up
Charlotte Monteyne
Editor
Jochen Fuchs
VFX
The fridg
Voice-over
Veerle Verheyen