Een campgane voor Dr. Oetker

Food fotografie op zijn best.

Uitdaging

Je weet wat ze zeggen over pannenkoeken: de eerste mislukt altijd. Of is dat een smoesje van de chef om er al ééntje op te eten? AIKON ging twee jaar op rij aan de slag voor Dr. Oetker en hun uitstekende pannenkoekenmix. Om gepassioneerde bakkers te inspireren en wat gastronomische variatie mee te geven, wilde Dr. Oetker foto’s van hun heerlijke creaties. Wees gewaarschuwd: AIKON is niet verantwoordelijk voor grollende magen! (Of toch wel?)

Aanpak

Wij zijn slechts amateurs in de keuken, dus we schakelden we de professionele magie van foodstyliste Bieke Santens in, zodat we perfecte beelden voor de Duitse dokter konden creëren. Het doel was om mensen te laten watertanden, dus er werd grondig nagedacht over de opbouw van de beelden. Met de juiste belichting, passende rekwisieten, strategische set-up en een knorrende maag gingen we aan de slag!

Uitwerking

De smakelijke foto’s kwamen terecht op de Dr. Oetker website en sociale mediakanalen. Een succesvolle pannenkoekencampagne, daar lusten wij er wel nog ééntje van. Guten appetit!

CREW

Fotograaf
Johan Van der Hasselt
BTS fotograaf
Gill Vloeberghs
Kook- en styling
Bieke Santens
Producer
Arno Costima