Social stories in opdracht van Happiness Brussels.

Quick: Golden Gaint

Uitdaging

De zomer van 2021. De vaccinatiecampagne is in volle vaart en we mogen weer op café. Het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen zorgen voor een welkome afleiding. Quick wil mee de EK-koorts aanwakkeren en onze nationale trots versterken. Deze fijne opdracht kregen we van Happiness Brussels die ook de montage voor hun rekening namen.

Aanpak

We zochten een gepaste locatie, verzamelden de juiste decorelementen (hallo IKEA!) en onze trouwe foodstyliste Bieke Santes ging aan de slag om de perfecte burger te presenteren. Tijdens de shoot leefde Arno zich volledig in en juichte alsof de Belgen echt Europees kampioen waren geworden, de andere acteurs volgden zijn enthousiasme. Ook kozen we voor opzwepende muziek om het samenhorigheids- en euforiegevoel te versterken. Good people, good food, goal!

Uitwerking

Twee video’s die barsten van het EK enthousiasme en verrukkelijk uitziende burgers. Wie zou er niet meteen een Golden Giant willen bestellen via de MyQuickApp? Missie geslaagd! De spots werden dan ook meteen ingezet als social stories. 

CREW

Regisseur
Arno Costima
DOP
Laurens Van Hove
1st AC
Pieter Claessens
Gaffer
Jamie Drossaert
Lights
via Watts
Talents
via Xtraz
Foodstyling
Bieke Santens
Color grading
Xavier Dockx