Bruisende campagnevideo voor toerisme Hasselt. In opdracht van Sirfish.

visithasselt.be

Uitdaging

Hasselt heeft alles in huis! Vlot parkeren, goed shoppen, heerlijk eten en de dag afsluiten met een fruitige cocktail. Het kan allemaal in de hoofdstad van Limburg. Voor de nieuwe toeristische campagne ‘Hasselt Smaakmaker Spraakmaker’ mochten wij voor reclamebureau Sirfish de video uitwerken.

Aanpak

In de video toont Vlaams presentator en acteur Sieg De Doncker al het moois dat Hasselt te bieden heeft. Hij leidt je doorheen de volledige stad: van de parking, toffe winkels en gezellige pleinen tot de smakelijkste cocktailbars en restaurants. Oh ja, en tussendoor smijt hij ook met een vis! Een call-to-action in de outro maakt het voor geïnteresseerde kijkers erg makkelijk om meteen een dagtrip te plannen! De perfecte presentatie van de Hasseltse ‘smaakmakers’. 

Uitwerking

Een flitsende video die iedereen goesting doet krijgen om de Limburgse parel meteen te gaan verkennen. De spot werd uitgezonden op VTM én op verschillende sociale mediakanalen (Visit Hasselt) en daarom voorzagen we ook verschillende formats. Zo konden de verschillende versies probleemloos gelanceerd worden!

CREW

Regisseur
Boris Kuijpers
Producer
Arno Costima
1st AC
Pieter Claessens
Camera
Laurens Van Hove
BTS Foto
Johan Van der Hasselt
Gaffer
Mattijs Nackaerts
Sound
Gedeon Depauw
Productie-assistent
Gill Vloeberghs/ Aideen Vandewalle/ Jana Michiels
Talent
Siegfried de Doncker
Make-up
Charlotte Monteyne
Editor
Ward Geerts
Color grading
Xavier Dockx
Sound design
Leander Leenders
Voice-over
Louise Ailliet