Fotografie voor wervingscampagne Thomas More Hogeschool. In opdracht van Kantoor Kolos.

Thomas More: Your Next Level

Uitdaging

Nieuwe studenten aantrekken is een hele uitdaging. ‘How do we reach these kids?’ is dan ook een veelgestelde vraag binnen de communicatieafdeling van menig hogeschool. Kantoor Kolos kwam met een briljante oplossing: met ‘Your Next Level’- de nieuwe wervingscampagne voor Thomas More – spreken ze jongeren met ambitie aan. Wij zorgden voor de fotografie.

Aanpak

Die ‘Next Level’ mochten we trouwens redelijk letterlijk nemen: we klommen met onze camera op de Mechelse daken en trokken langs verschillende locaties. Onze focus lag op authenticiteit: geen afgelikte modellen, maar échte studenten. Zij waren immers het doelpubliek van de campagne.

Onze ‘chef fotografie’ Johan zorgde ervoor dat iedereen zich comfortabel voelde voor de camera en zorgde voor een toffe sfeer waar plaats was voor spontaniteit. Dankzij zijn grondige kennis en aanvoelen van licht, kon elke student echt stralen voor zijn lens.

Uitwerking

Eigentijdse foto’s die de boodschap van de campagne perfect vatten. De beelden werden ingezet op de website, sociale mediakanalen en voor drukwerk op informatiebeurzen. Met een fris visueel jasje, kon de Thomas More Hogeschool er weer tegenaan voor een nieuw schooljaar!

CREW