Een pakket in een duurzame verpakking? VPK to the rescue!

VPK Packaging Group

Uitdaging

VPK Packaging Group zorgt voor duurzame verpakkingen. Daarmee willen ze de afvalberg verminderen. Dat doen ze door hun verpakkingen biologisch afbreekbaar te maken en 100% recycleerbaar. Samen met Conversal werken we aan twee nieuwe campagnes.

Aanpak

Voor de campagne moesten we ‘out of the box’ denken en dat bracht ons op het idee om vanuit een doos te fotograferen. Ook bij VPK denken ze dagelijks ‘out of the box’, op zoek naar duurzame verpakkingsoplossingen.

De andere campagne bleef intern, om de medewerkers een kleine reminder te geven om zorg te dragen voor elkaar. Wat de ene doet, beïnvloedt ook de andere, ze hangen allemaal aan elkaar vast als één vaste ketting.

Uitwerking

Enkele hardwerkende werknemers lieten zich graag even in een doos plaatsen terwijl ze hun werk deden. Fotograaf Johan was extra trots want hij mocht de grootste werkgever uit zijn hometown Dendermonde fotograferen. Een thuismatch dus.

En we namen ook wat lijm mee naar de shoot om een menselijke ketting te vormen. Het resultaat kan je hieronder bekijken.

CREW

Fotograaf
Johan van der Hasselt