Selecteer een pagina

Corporate

Wij werken samen aan uw imago.
Corporate video saai? Echter niet als het van AIKON afhangt. We vertellen de boodschap, maar voegen eveneens een stevige portie rock’n roll en een streep humor toe. Samengevat, een video waar geen potentiële klant omheen kan.

Wil je graag meer weten?

WILLEMEN VEILIGHEID
Veiligheid is een van de belangrijkste aandachtspunten voor Willemen Groep. Met deze video willen ze alle medewerkers, van kaderleden tot bouwvakkers, overtuigen om te zorgen voor hun eigen veiligheid: op de werf, achter hun bureau of onderweg naar het werk.
Play
WILLEMEN BIM
Willemen Groep past het Building Information Model, kortweg BIM, al op heel wat bouwwerven toe. Het is een nieuw samenwerkingsmodel waarbij het bouwproject al in 5D wordt opgebouwd in een programma, nog voor de eerste steen gelegd is. Deze aannemers en werfleiders kunnen hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken.
Play
WILLEMEN LEAN
Samenwerken, communiceren, interageren, knelpunten ontwarren, verbeteren, leren, groeien… Dat zijn maar enkele keywoorden van waar lean voor staat. Ruben Boni legt het je graag uit in deze video.
Play
WILLEMEN DRAINPHALT
De zusjes Vancompernolle vonden in hun laboratorium in Drongen een nieuw, ecologisch asfalt uit en noemden het dRAINphalt. Waar bij klassiek asfalt het regenwater bovenop de asfaltlaag blijft liggen, gaat dRAINphalt als een spons het water opzuigen. Gedaan met overstromingen!
Play
SOCONSULT
Je advocaat consulteren in pyjama? Dat kan via SoConsult. Je stelt je vragen namelijk via het internet, maar krijgt daarna wel gepersonaliseerd advies. AIKON hoopt het alvast nooit nodig te hebben, maar we kwamen met plezier langs voor een video. Voor de zekerheid lieten we onze pyjama wel thuis.
Play
ALD AUTOMOTIVE
Nooit meer file. Als het van Leasingmaatschappij ALD Automotive afhangt, is dat binnenkort realiteit. Het bedrijf gaat met jou op zoek naar alternatieven voor de wagen. Want mobiliteit is meer dan de auto alleen! Ooit al eens met een elektrische step door de wandelgangen van je bedrijf gereden? Wij ondertussen wel.
Play
CANON UNIVERSITAS
Printbedrijf Universitas en Canon zijn een match made in heaven. Dankzij de clevere software van Canon, is het werk van Universitas helemaal futureproof. Het resultaat: meer omzet en veel glimlachen op de werkvloer. Al zit de enthousiaste CEO daar ook wel voor iets tussen vermoeden we.
Play
Slider

AIKON PRODUCTIES

Aikon producties

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen