Selecteer een pagina

DR. OETKER

Je weet wat ze zeggen over pannenkoeken: de eerste mislukt altijd. Of is dat vaak een smoesje van de pannenkoekenbakker om er gelijk al één op te eten? Hoe dan ook, wij hadden geen ruimte voor mislukking. We mochten namelijk aan de slag voor Dr. Oetker en zijn pannenkoekenmix. En dat twee jaar op rij!

Om pannenkoekenbakkers wat inspiratie en variatie mee te geven, maakten we foto’s van heerlijke recepten. Zelf zijn we niet heel sterk in de keuken, dus schakelden we de hulp in van foodstyliste Bieke Santens. Samen zorgden we voor het perfecte plaatje voor de Duitse dokter.

De foto’s die we maakten, kwamen terecht op de website van Dr. Oetker en belandde tijdens lichtmis op hun sociale mediakanalen voor een succesvolle pannenkoekencampagne. Daar lusten wij er nog wel eentje van. Guten Appetit!

wil je meer weten ?

FOTO’S 2021

FOTO’S 2020

achter de schermen

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten

function cmplz_include_custom_jquery() { wp_enqueue_script('jquery', 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.1/jquery.min.js', array(), null, true); } add_action('wp_enqueue_scripts', 'cmplz_include_custom_jquery');