Selecteer een pagina

GEMEENTE BORNEM

Reclamecampagne UiTPAS Bornem

Bornem heeft haar eigen UiTPAS! En om dat in de kijker te zetten, werkten ze bij de gemeente Bornem een campagne uit. Wij werden ingeschakeld voor de fotografie van de campagnebeelden en gingen op pad met ‘Mister UiTPAS’.

Met de UiTPAS wil Bornem al haar inwoners stimuleren om aan het bruisende vrijetijdsleven van de gemeente deel te nemen. We trokken naar verschillende locaties waar de UiTPAS gebruikt kan worden. We lieten ‘Mister UiTPAS’ zijn ding doen in de bib, het cultuurcentrum, het theater, de sportdienst, en ga zo maar door.

De foto’s werden gebruikt in verschillende campagne-uitingen op de kanalen van de gemeente Bornem om de inwoners zo goed mogelijk te bereiken. Van posters tot digital signage en banners op de website en sociale media. De lancering van UiTPAS Bornem is zo niet te missen!

wil je meer weten ?

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten

function cmplz_include_custom_jquery() { wp_enqueue_script('jquery', 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.1/jquery.min.js', array(), null, true); } add_action('wp_enqueue_scripts', 'cmplz_include_custom_jquery');