Selecteer een pagina

SOCIAL INFLUENCERS

De juiste invloed.
Social influencers hebben een boodschap voor de wereld, die ze door middel van korte, flitsende video’s willen verspreiden. AIKON zorgt daarvoor: volledig op maat van de sociale media en met uw merk in een Oscar-winnende bijrol. Zodoende zien we die cijfers al stijgen!

Wil je graag meer weten?

STAD OM TE ZOENEN ZWERFVUIL
Van Maija kan je nog wat opsteken! De waarheid komt uit een kindermond, toch?
Play
NEE IS NEE CAMPAGNE
Samen maken we komaf met seksuele intimidatie
Play
CANON EXPERIENCE LAB
“Canon Experience Lab, da’s lik gien chocomelk zu”. Hoor je het Jan Matthys al zeggen? Met zijn prachtige Gentse tongval en perfect getrimde snor, was hij de uitgelezen persoon om het publiek warm te maken voor een nieuwe editie van het experience lab. Een topsamenwerking!

Play
MECHELENMAKERS KRISTIN
Meet Kristin, de geëngageerde medeoprichtster van Krachtig Jong. Samen met vriendin Sarah zet ze zich belangeloos in voor de jongerenwerking in haar wijk. Merci dames! Door jullie is de wereld weer wat #2800love rijker.
Play
JUPILER APP
Dankzij de nieuwe Jupiler app is het gedaan met een half uur aanschuiven voor een frisse pint tijdens de rust! Met dit nieuwe bestelsysteem kan iedereen gewoon op zijn plek blijven staan en worden de pintjes via de smartphone besteld en vervolgens tot bij jou gebracht. AIKON trok zijn stoute (voetbal)schoenen aan en bracht de app in beeld, met dit filmpje als gevolg. Santé!
Play
CANON - Peter van Asbroeck
Toegegeven, naast Peter voelden we ons net iets minder man. Acteur, hobbypiloot en eigenaar van de coolste truck ooit. Alsof dat nog niet genoeg was, baat hij ook een horecazaak uit in Zuid-Afrika. Met de Canon Powershot G9 als trouwe reispartner, was hij dé persoon om te vertellen over de functionaliteiten van het toestel.
Play
CANON - David Olkarny
David Olkarny is een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in portretfotografie. Sinds kort werkt hij ook met de Canon EOS 1300D als het wat minder groots aangepakt mag zijn. Grote plus: de wificonnectie waarmee je je foto’s meteen kan bekijken op gsm, tablet of computer. Zo kan iedereen instant genieten van zijn fotokunsten. AIKON is alvast fan!
Play
MECHELENMAKERS THEO
Meet Theo, Mechelenmaker in hart en ziel. Met zijn volkstuintjes wil hij mensen uit de stad de weg naar de natuur doen terugvinden. AIKON zag, filmde, en kwam wat groener achter de oren terug thuis.
Play
CANON - Maxime Prokaz
Maxime is een jonge fotograaf gespecialiseerd in portret- en eventfotografie. Voor Canon introduceert hij de EOS 1300D, een kleine spiegelreflexcamera die van toegankelijkheid en connectiviteit zijn identiteit heeft gemaakt.
Play
MECHELENMAKERS HANS
Meet Hans, Mechelaar en enthousiasteling pur sang. Naast tomaten en sla onderhoudt hij in zijn tuin ook een hoop vriendschappen. Na het filmen schoven we zelf onze voeten onder tafel en mochten we een avond meegenieten van de oogst, een goed glas wijn en de fijne mensen uit de buurt.

Play
Slider

AIKON PRODUCTIES

Aikon producties

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen