Selecteer een pagina

VAN POPPEL

Al zeven generaties lang is Van Poppel hét bouwbedrijf van Mechelen. Om hun nieuwe huisstijl (in elkaar gezet door de knappe koppen van Kantoor Kolos) kracht bij te zetten, maakten we foto’s die vakmanschap uitstralen. En blijkbaar waren ze tevreden! Want we mochten nog eens terug komen om in te zoomen op een aantal bouwprojecten.

Met onze bouwhelm op tussen de betonmolens en slijpschijven. Zo vang je pas echt wat de bouwvakkers op een werf bijdragen aan een bouwproject. Dichtbij de mensen kan je laten zien wat vakmanschap inhoudt. En dat stralen de portretten dan ook uit.

Vervolgens werden we teruggevraagd om het eindresultaat van al dat bouwen in beeld te brengen. Dat vergt uiteraard een andere aanpak. Maar met onze eigen ervaren vakmannen in huis klaarden we ook die klus!

wil je meer weten ?

Mij op de “gevoelige plaat” vastleggen, ligt letterlijk wat gevoelig.  Wat ik zeker niet ben is fotogeniek.  Een bouwvakkershelm om me achter te verschuilen hoort ook niet bij mijn dagelijkse outfit.  Gelukkig wisten de fotografen mij met veel geduld én heel veel pogingen toch stralend in beeld te brengen

Anja Verheyden

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten