Selecteer een pagina

willemen groep

Voor Willemen Groep maakten we zes pakkende bedrijfsvideo’s. De boodschap was duidelijk: toon de rijke geschiedenis en de innovatieve producten en ideeën van de grootste familiale bouwgroep in België. En dat deden we!

Met veiligheidshesje, bouwhelm en camera trokken we de werf op. Met je voeten op de werkvloer maak je de beste visuele verhalen. Nieuwe technologieën en manieren van werken worden gedreven door medewerkers in de praktijk. Door dat in beeld te brengen brachten we duidelijke video’s met een groot inlevingsvermogen.

De rijke en complexe geschiedenis van Willemen Groep uitleggen was pittiger. Een historie van bijna 75 jaar in twee minuten. Dat was een uitdaging. We richtte onze camera in eerste instantie op de belangrijkste mijlpalen. Door gebruik van archiefbeelden en een modern scenario zorgden we voor een meeslepend eindresultaat.

 

wil je meer weten ?

LEAN

Samenwerken, communiceren, interageren, knelpunten ontwarren, verbeteren, leren, groeien… Dat zijn maar enkele keywoorden van waar lean voor staat. Ruben Boni legt het je graag uit in deze video.

VEILIGHEID

Veiligheid is een van de belangrijkste aandachtspunten voor Willemen Groep. Met deze video willen ze alle medewerkers, van kaderleden tot bouwvakkers, overtuigen om te zorgen voor hun eigen veiligheid: op de werf, achter hun bureau of onderweg naar het werk.

FUSIE WILLEMEN & KUMPEN

Twee familiale bouwbedrijven smelten samen tot één. Beide een rijke geschiedenis met flink wat mijlpalen. Om dit in beeld te brengen volgden we de twee familievaders op hun weg naar het event waar de video werd getoond. Ondertussen ziet de kijker de bewogen historie en de uiteindelijke samenvoeging.

PERFECT SYMPHONY

Het prachtige Elisabeth Center in Antwerpen, een gebouw dat Willemen nog zelf neergepoot heeft, was dit jaar de uitvalsbasis voor het evenement Perfect Symphony van de Willemen Groep. Honderden medewerkers kwamen luisteren naar wat de bouwgroep de voorbije jaren allemaal verwezenlijkte en klonken samen op de toekomst.

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten

function cmplz_include_custom_jquery() { wp_enqueue_script('jquery', 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.1/jquery.min.js', array(), null, true); } add_action('wp_enqueue_scripts', 'cmplz_include_custom_jquery');